Kisakausi päästiin korkkaamaan pitkääkin pidemmän tauon jälkeen Simpeleellä. Itäisen Suomen aluemestaruuskisat höystettynä Helsingillä, Turulla, Jyväskylällä ja ehkä hieman enemmän mukaan kuulumaan tuntuvalla Kajaanilla. 

Ensimmäistä kertaa olimme ko. tapahtumassa Mukkulan Rientona ja voin taata että se näkyi ja kuulemma kuuluikin!! 

Niinkuin kunnon kisoihin kuuluikin niin saatiin taas kokea melkoista tunteiden vuoristorataa. Sarjavoittoihin ylsivät Daniel Kulkin, Jouko Kantoluoto ( Joukon otteet alkavat näyttää hetkittäin todella hyviltä, toki mukaan vielä mahtui valmentajan ” ei Jouko ei” karjaisuja) sekä Daniel Liedes. Muita mitallisteja olivat Mico Yli-Savola ja Onni Mäki. Otso Lehtonen ja Timur Kulkin saivat osakseen epäonnistujan raskaan viitan. 

Seuramme uusi vahvistus Casper Naukkarinen otti heti ensimmäisessä ottelussaan uuden seuran nimissä voiton, muuten kohtalona oli karvas neljäs tila kivikovassa 17 v. 65 kg sarjassa. Casperin tuntuma vapaapainiin on vielä vähän hakusessa mutta löytyy varmasti 10 viikon kuluttua alle 17 vuotiaiden vapaapainin SM kilpailuihin Ylivieskaan. 

Hienosti käyttäytyvien nuorukaisten kanssa on mahtavaa reissata eikä se muutu vaikka kalenteri on uhkaavasti täyttynyt painikisoista loppuvuodeksi. ”Ei tämä tästä”. 

Simpeleellä on aina mahtavaa vierailla ja siellä tuntee olonsa aina tervetulleeksi, liekkö vanhalla Simpele-Sorsakoski kombolla osuutta asiaan mene ja tiedä!!!

T: Hello Tapsu

ps. Mun autossa on Hello Kitty lisävarustesarja