Ryhmät syksy 2022 - kevät 2023

Nassikkapaini 4-8-vuotiaat

• tiistaisin klo 17-18
  • kausimaksu: 110 €/kausi, sisältää Painiliiton harrastajalisenssin (lisenssi voimassa kalenterivuoden)
  • lisäksi seuran jäsenmaksu 35 €/kalenterivuosi (keväällä maksaneilta ei peritä syyskaudella)
  • kolme ilmaista kokeilukertaa

Painikoulu yli 7-vuotiaat

• torstaisin klo 17-18
  • kolme ilmaista kokeilukertaa

Kisaryhmä

• tiistaisin klo 18-20
  • torstaisin klo 18-20
  • perjantaisin klo 17-18.30
  • valmentaja: Tapio Lattu
  • apuvalmentajat: Antti Salonen, Hannu-Pekka Kattelmäki, Matti Kettunen ja Ville Lehmusvirta
  • kausimaksu: 140 €/kausi
  • kausimaksusta ja jäsenmaksusta toimitetaan erilliset laskut
  • kilpailuissa käyvien tulee itse hankkia Painiliiton kilpailulisenssi

Varusteet nassikkapainiin ja painikouluun

Painiharrastusta aloitellessa ei ole tarvetta investoida mihinkään erityisiin varusteisiin. Harjoituksiin riittää sortsit tai verkkahousut, t-paita sekä sisäpelikengät tai jumppatossut (pelkät sukat ovat useinkin liian liukkaat ja paljain jaloin ei painimatolla saa treenata). Lisäksi juomapullo raikkaalla vedellä varustettuna on hyvä olla mukana, koska treeneissä tulee taatusti lämmin.

Mukkulan Riento tarjoaa myös mahdollisuutta tutustua painin ihmeelliseen maailmaan koulun liikuntatuntien yhteydessä.
Tutustuminen tapahtuu valmentaja Tapio Latun johdolla.

Jos kiinnostuitte lajikokeilusta, niin olkaa yhteydessä sähköpostitse: mukkulanriento.paini@gmail.com

Ilmoittautumislomake⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠