Taas vierähti viikonloppu painien!! Tällä kertaa uudessa hienossa URHEA hallissa jossa on kyllä puitteet vieläkin isommalle turnaukselle kuin tämänvuotinen Helsinki open oli. Erinäisistä syistä johtuen Mukkulan Riento sai jalkeille 5 painijaa ja seurana sijoituimme 19. sijalle.

27.11 pojat 17 v. 60 kg Mico Yli-Savola 6.

Mico lähti kisoihin hakemaan vapaapaini tuntumaa hyvin menneen kreko viikonlopun jälkeen. Viikolla ehtisimme tehdä pari vapaapainitreeniä ja se on kyllä ihan liian vähän näinkin tasokkaita vastustajia vastaan. Mico hävisi Järvenpään Joona Hakalalle ja Viron Rasmus Roninille suht selvästi mutta nuorukaisen selvästi rentoutunut olemus ja viimeaikainen panostus sekä ymmärryksen lisääntyminen urheilua/painia kohtaan antaa kyllä odottaa kahden viikon päästä käytävistä alle 17 v. SM kisoista hyvää tulosta.

Lauantaina huolsin myös entistä Lahtelaista, nykyistä Turkulaista Semen Voronovia joka kuuluu ns. meikän talliin. Lauantaista tarttui mukaan aimo annos puuttuvaa ottelu kokemusta ja tästä lähdetään rakentamaan yhteispelillä Turkulaisten kanssa kuntoa kohti ensi vuoden senioreiden vapaapainin SM kisoja!!

28.11

pojat 15 v. +75 kg Daniel Liedes 4.

Ensimmäisessä ottelussaan Daniel voitti Tampereen Aleksander Saramäen selkävoitolla. Hyvin alkanut mitalin metsästys sai ensimmäisen kolauksen 9-2 tappioon päättyneessä ottelussa Latvian Olafs Staugaa vastaan. Lopullinen niitti ja luovutukseen polvivamman (ei onneksi vakava) takia johtanut ottelu käytiin Manchesterin Amirali Lazemin kanssa. Pronssin Danielin luovutuksella vei Latvian poika!!

Pojat 15 v. 44 kg Timur Kulkin 5.

Veljessarjan vanhempi taskuraketti Timur joutui kyllä huimaan kyytiin itseään selvästi isompia ja vanhempia vastaan. Timur otteli 4. ottelua eikä vielä voittoja irronnut. Hieman rohkeutta ja uskallusta niin kyllä se alkaa tulosta tuottamaan uskokaa tai älkää!!

Pojat 13 v. 35 kg Daniel Kulkin 1.

veljeksistä pienempi Daniel otteli myös 4. kertaa eikä Järvenpään, Janakkalan ja Viron pojat mahtaneet Danielille yhtään mitään. Finaali Atakin Adam Tambieviä vastaan oli trilleri ja näytti siltä ettei aina vastustajia pyörittelemään tottunut Daniel saa juonesta kiinni mutta 18-14 päättynyt ottelu toi kultamitalin Lahteen.

Pojat 13 v. 42 kg Jouko Kantoluoto 1.

Toisen sarjavoiton Riennolle tuonut Jouko herättää monenlaisia ajatuksia hieman aktiivisesta olemuksestaan johtuen, nykyään Jouko on ainakin matolla itse rauhallisuus. Selvät voitot Vaasan, Porin ja Turun painijoista toivat paikan finaaliin. Finaalissa vastaan asettui Helsingin Danil Korotkov ja vanha säheltäjä Jouko meinasi tulla matolle ja tuoda turmion mutta niin vain poika sai kaivettua 16-12 voiton kotiin tuomiseksi.

Danielin ja Joukon ottelut saivat taas vanhan sydämen hakkaamaan miten sattuu mutta kyllä tästäkin selvitään ja toivottavasti kahden viikon päästä Ylivieskaan matkaa bussilastillinen menestyksen nälkäisiä Mukkulan Riennon painijoita (ja yksi Kotkalainen mestariehdokas). Viikonloppu oli taas pitkä ja rankahko perjantain opiskeluineen päivineen mutta ne pienet hymynkareet palkintopallilla tuovat tällekin valinnalle oikeutuksen!!!

t: Hello Tapsu

ps. Mun autossa on Hello Kitty lisävarustesarja. Tällä reissulla kiitos Mika Rantonen mukaan tarttui Hello Kitty korvikset